polovne gume Alu Felne
» Nove alu felne
» Polovne alu felni
celicne felne Čelične Felne
» Nove čelične felne
» Polovne čelične felni
polovne gume Auto Gume
» Letnje gume
» Zimske gume
polovne gume Servis
» Reglaža trapa
» Automehaničarske usluge
» Servis alu felni
Radno vreme:
Radnim danima: 8 - 20h
Subotom: 8 - 19h
Nedeljom: ne radimo


automehanicarske uslugereglaza trapa

Novosti

Šta je defanzivna vožnja?
1. Maj

Većina od nas su dobri vozači, pratimo pravila saobraćaja, osigurali smo naša vozila, pravilno ih održavamo, ali drugi koji učestvuju u saobraćaju mogu da izazovu nesreću. Tad do izražaja dolazi defanzivna vožnja. Evo nekoliko saveta o tome na šta da obratite pažnju.
Koncentrišite se na put i ono što je ispred vas dok vozite, neka vaš automobil bude uočljiv, uverite se da su vaši pokazivači pravca, stop svetla i farovi uvek ispravni, održavajte bezbedno rastojanje, prilagodite se uslovima na putu...

Budućnost klima uređaja
20. April

Da li ste čuli za najnovije dostignuće za rashladne sisteme. Radi se o novog gasu za rashladne sisteme HFO-1234if. To je ponuđena kao alternativa za R-134a koji je biostandard za preko 20 godina. Ovaj rashladni gas je sigurniji za okolinu sa niskim rezultatima toksičnosti, što znači da nema očiglednih zdravstvenih rizika ili sigurnosne opasnosti povezane sa njom. Razvio ga je Honeivell Specialti Materials zajedno sa DuPont.
Prvi automobil u Severnoj Americi koji koristi HFO-1234if je Cadillac KSTS. Ova promena gasa je jer omogućava sigurnije sisteme klimatizacije, ima nizak GVP, i podržava najnovije ekološke propise predviđene EU.

protektirane gumepolovne gume
® 2014. Gumex sva prava zadržana.